Inschrijvingen


NIEUW: vanaf mei 2018 gebeurt het inschrijven voor een cursus via deze website!

Voor alle cursussen (inclusief vervolgcursussen, vb. Italiaans 3) dient u zichzelf in te schrijven door op de link hiernaast te klikken.
Een webformulier opent zich dan, waarin u uw contactgegevens invult en de cursus waarvoor u zich wenst in te schrijven. Zodra u dit voltooid hebt, krijgt u op uw opgegeven mailadres automatisch een bericht met de betalingsgegevens*.


* Voor de taalcursussen zal er gevraagd worden het cursusgeld mee te nemen naar de eerste les.

* Voor alle andere cursussen moet u op voorhand het cursusgeld overschrijven op rekeningnummer BE15 3631 6543 2530 t.n.v. githo-avondcursussen, Gemeentestraat 41, 2560 Nijlen met vermelding van volledige naam en cursus. Dit omdat we rekening houden met een beperkt aantal plaatsen: uw plaats is voorbehouden van zodra u het inschrijvingsgeld hebt betaald.


Heeft u het formulier ingevuld, maar krijgt u geen bevestiging via mail? Dan heeft u mogelijk een typfoutje gemaakt bij het opgeven van uw mailadres. Vul het webformulier nogmaals in, of neem telefonisch contact op met de coördinator.
Beschikt u (nog) niet over een mailadres? Geen paniek, inschrijven op de ‘oude’ manier (telefonisch dus) kan nog altijd. De contactgegevens vindt u hier.

Het inschrijvingsgeld (lidgeld van de vriendenkring van de githo-avondschool) is alleen bedoeld om de algemene onkosten te dragen. In dit inschrijvingsgeld is ook een drankje tijdens de pauze inbegrepen.
Bij te weinig inschrijvingen kan een cursus geannuleerd worden!